Persoonlijk profiel

Met mijn motto 'waar een wil is, is een weg' probeer ik mensen te motiveren. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je iets echt wilt je het ook kunt bereiken.

Na mijn studie psychologie en aio-baan ambieerde ik een baan als loopbaanadviseur. De buitenwereld vond mij met mijn 25 jaar te jong. Toen het me uiteindelijk wel lukte als loopbaanadviseur aan de slag te gaan was ik te jong voor de opleiding. Na aandringen kreeg ik uiteindelijk via een individueel opleidingsprogramma de kans te bewijzen dat je op die leeftijd kan coachen Deze weg met hobbels en onzekerheden is een goede ervaring geweest. Niet alleen herken ik de onzekerheden bij anderen maar ik heb zelf ook ervaren dat als je een helder doel voor ogen hebt waar je in gelooft je veel kunt bereiken. Als je maar in beweging komt!

Vervolgens heb ik in het AMC gewerkt aan de opzet en uitbouw van een mobiliteitscentrum. Wat ik daar met name ondervonden heb is dat als je iets wilt veranderen in een grote organisatie je simpelweg ergens moet beginnen. Start, maak kleine concrete stappen, evalueer, stel bij en zorg dat de resultaten zich als een olievlek uitbreiden.

Bij Converge (adviesbureau voor outplacement, loopbaanadvies en coaching voor hoger management en professionals) heb ik gewerkt als als coach, trainer, projectleider en omzetverantwoordelijke accountmanager. Ik heb verschillende branches leren kennen waaronder de luchtvaart, financiŽle dienstverlening, advocatuur, fast moving consumer goods en overheidsinstellingen. Omdat de vraag naar maatwerkprogramma's toenam heb ik het initiatief genomen het onderdeel 'Training en Development' op te zetten, waar ik vervolgens verantwoordelijk voor was.

Sinds 2007 ben ik als zelfstandig ondernemer actief met De Winter Consult. Een mooie nieuwe uitdaging op mijn 40e. De rode draad in mijn werk is de passie voor mensen en mijn wens bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van mensen. Als mensen bovendien na een tijd nog eens bevestigen dat het traject belangrijk is geweest in hun ontwikkeling geeft dat een rijk gevoel. Het is een mooi vak!